Ga naar content

Bandenstelling

Een bandenstelling is onmisbaar voor het veilig en schadeloos opslaan van autobanden. Om slijtage te voorkomen, moeten banden altijd netjes worden opgeslagen. In bandenstellingen liggen de banden in de juiste positie en hebben ze de minste kans op vormverandering. Geschikt voor al uw zomer- en winterbanden.

Waarom bandenstelling kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Bandenstelling van vele merken

Vele merken bandenstelling kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat een bandenstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Bandenstellingen in verschillende formaten

Bandenstellingen zijn in meerdere formaten beschikbaar, afhankelijk van de grootte van uw opslag. L.P. Petersen beschikt over bandenstellingen op voorraad. Meer weten over onze bandenstellingen? www.banden-stelling.nl

Veelzijdige bandenstelling kopen voor uw bandenopslag

Geen enkele band is hetzelfde. De banden van een personenauto, vrachtwagen of tractor hebben allemaal een ander formaat. De bandenstellingen van L.P. Petersen zijn daarom in hoogte en breedte verstelbaar en zijn hierdoor geschikt voor elke denkbare vorm van bandenopslag. Zo weet u zeker dat de door u gekochte bandenstelling in elke situatie toepasbaar is.

De noodzaak van een bandenstelling is inmiddels genoegzaam bekend. De stelling voorkomt ongewenste scenario’s zoals slijtage, vormverandering en schade aan uw banden. Maar de verticale opslagconstructie van bandenstellingen leent zich ook uitstekend voor een ergonomische werkomgeving voor personeel of een professionele demonstratie aan klanten.