Ga naar content

Magazijnstelling kopen

Magazijnstelling kopen? L.P. Petersen beschikt over vele merken en typen magazijnstellingen. Direct uit voorraad leverbaar.

Waarom magazijnstelling kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Magazijnstellingen van vele merken

Vele merken magazijnstellingen kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat magazijnstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Magazijnstelling kopen

Bij L.P. Petersen bent u op het goede adres wanneer u een goede magazijnstelling wilt kopen. Met meer dan 25 jaar ervaring in deze branche zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van magazijninrichtingen. In een magazijn is het zaak zo veel mogelijk goederen op een overzichtelijke manier weg te zetten. Doeltreffend gebruik maken van de beschikbare ruimte is hiervoor een eerste vereiste. L.P. Petersen levert voor elk product de juiste stelling, volgens standaard maatvoering of speciaal voor u op maat gemaakt.

Soorten en merken magazijnstelling

Zoveel verschillende producten, zoveel verschillende namen en voorraadsystemen. Een magazijnstelling kopen is niet eenvoudig. Handelsonderneming L.P. Petersen heeft een rijk assortiment aan merken en uitvoeringen van allerhande magazijninrichtingen. Wij werken onder andere met de bekende merken Stow, Archos en Lundia voor archiefstellingen en met Redirack, Polypal, Dexion en Ramada als het gaat om palletstellingen of legarmstellingen. Daarnaast heeft u bij ons een zeer ruime keuze in stellingkasten, rolstellingen en vatenstellingen.

L.P. Petersen van alle markten thuis

Heeft u een reeds een bestaande opstelling in uw magazijn en nog meer functionele stellingsruimte nodig? U kunt bij ons tevens een magazijnstelling kopen die speciaal voor u en naar uw wensen samengesteld worden zodat een en ander mooi aansluit op de bij u bestaande situatie. De duurzame kwaliteitsstellingen die L.P. Petersen u aanbiedt zijn van dusdanige hoge kwaliteit dat zij een zeer lang leven hebben en heel goed nog een tweede keer in een magazijn opgesteld kunnen worden. Hou de snel wisselende collectie van gebruikte magazijnstellingen bij onze handelsonderneming in de gaten en sla op tijd uw slag.

Persoonlijke benadering en advies bij het kopen van een magazijnstelling

Zoals eerder al opgemerkt zit handelsonderneming L.P.Petersen al jaren in het vak. Wij weten onderhand van de hoed en de rand. Daarom kiezen wij in plaats van een harde handelsmentaliteit voor de meer persoonlijke benadering. Zit u bijvoorbeeld momenteel een beetje krap bij kas en heeft u in deze periode eigenlijk niet niet de middelen om nieuwe magazijnstellingen te kopen maar ze wel hard nodig? Aarzel in zo'n geval niet om toch contact met ons op te nemen. Een stelling kopen vereist goede informatie. Een heftruck, palletwagen of een magazijnstelling kopen kan bij ons in een makkelijk te betalen budgetplan. U zet uzelf financieel niet klem en het werk kan gewoon doorgaan.
 
Neem contact met ons op via het contactformulier en kijk hoe wij u voor uw magazijnstelling van dienst kunnen zijn.