Ga naar content

Stelling kopen, waar moet u op letten?

Wilt u graag een stelling kopen? Dat is een ontzettend goed idee. Een stelling biedt u niet alleen veel ruimte om goederen op te slaan, maar zorgt ook voor een opgeruimde werkplaats. Er zijn wel een aantal factoren waar u op dient te letten wanneer u een stelling gaat kopen. We vertellen ze hier!

  • Groot draagvermogen
  • Meer opslagruimte
  • Alle merken op voorraad

Waarom magazijnstelling kopen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Magazijnstellingen van vele merken

Vele merken magazijnstellingen kunnen wij uit voorraad leveren

Weten wat een stelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waar let u op bij het kopen van een stelling?

Wat zijn de factoren waar u op dient te letten?

Een stelling kopen is even een investering en die investering doet u uiteraard niet zomaar. U heeft een plek nodig om bepaalde goederen in op te slaan. Een stellingkast is daarvoor natuurlijk een goede oplossing.

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u geen miskoop doet, kunt u bij het aanschaffen van een stelling op een aantal factoren letten. We benoemen ze hieronder.

Merk stellingen

Tegenwoordig zijn er diverse merken op de markt te vinden die stellingen aanbieden. Als u graag er zeker van wilt zijn dat u een goede stelling aanschaft, kunt u het beste kiezen voor een stellingkast van een betrouwbaar merk.

Wij van L.P. Petersen hebben dan ook alleen stellingkasten van uiterst betrouwbare, grote merken zoals Bruynzeel, Redirack, DexionHovuma en Nedcon in ons aanbod opgenomen.

Onafhankelijk advies

Naast deze merken hebben wij ook andere, wat onbekendere, merken in ons assortiment opgenomen, waarvan wij zeker weten dat de producten van een goede kwaliteit zijn. Dat wij een aanbieder zijn van verschillende soorten merken, laat zien dat wij merkonafhankelijk zijn.

Dit heeft voor u het grote voordeel dat wij u altijd een 100% eerlijk advies zullen geven wanneer u aan ons vraagt welke stelling u het beste kunt aanschaffen.

Kwaliteit stelling

Een stelling koopt u niet zomaar: u heeft veel goederen die u wilt opslaan. U heeft natuurlijk niets aan een onstabiele kast die het gewicht van uw goederen eigenlijk niet kan dragen. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat wanneer u een stelling gaat kopen, u goed let op de kwaliteit ervan.

Doordat wij alleen producten leveren van betrouwbare merken, is het vanzelfsprekend te noemen dat wij ook kwalitatief goede stellingkasten aanbieden. Alle exemplaren zijn van hoogwaardig staal gemaakt. Zelfs onze tweedehands stellingen hebben een hoogwaardige kwaliteit. Deze kwaliteit waarborgen wij door elk gebruikte stellingskast te inspecteren en waar nodig te repareren, alvorens wij de kast te koop aanbieden.
Gebruikte legbordstelling in magazijn

Formaat van de stelling

Als u een stelling wilt kopen, is het ontzettend belangrijk dat u weet welk formaat de stellingkast minimaal moet hebben. Dit hangt compleet af van welke goederen u wilt opslaan én van hoeveel ruimte u voor de stelling beschikbaar heeft. Er zijn namelijk verschillende stellingkasten die elk weer voor een ander doeleind geschikt zijn.

Zo zijn er door- en inrijstellingen die u goed kunt gebruiken voor grote, zware goederen die u liever zo laag mogelijk bij de grond kwijt wilt. Een tegenovergestelde variant van deze stelling is bijvoorbeeld de magazijnstelling. Deze stelling bestaat tot in de hoogte uit meerdere planken, waardoor u er kleinere goederen zo hoog mogelijk in kunt opslaan.

Welke stelling gaat u kopen?

Nu u weet met welke factoren u het beste rekening kunt houden bij het aanschaffen van een stelling, kunt u een stelling uitkiezen en kopen. Wil u een stelling kopen en twijfelt u nog over welke stelling u het beste kunt aanschaffen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want onze professionals denken graag met u mee.