Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Magazijninspecties

Magazijnstellingen moeten volgens de ARBO wetgeving minimaal jaarlijks gekeurd worden. De stellingen worden volgens Nederlandse en Europese normen (NEN-EN) geïnspecteerd om de veiligheid in het magazijn te waarborgen. De ervaren keurmeesters van L.P. Petersen letten op de kwaliteit van de stelling, beschadigingen en stabiliteit.

Een periodieke inspectie van uw magazijninrichting is een momentopname en dus geen garantie dat er niets meer kan gebeuren, maar het geeft wel de zekerheid en het bewijs dat U het nodige onderneemt om een veilige werkomgeving te creëren.
 
Waarom laten keuren door L.P. Petersen?
Wij hebben geen enkele binding met fabrikanten en leveranciers van magazijnstellingen, wij zijn dus 100% merkonafhankelijk en objectief.
 


Neem contact op voor een inspectie

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom magazijninspectie van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

Ervaren keurmeesters

Eigen transport en montage

Onafhankelijk

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Objectief

Magazijninspectie voor een betrouwbaar magazijn!

Vertrouw op L.P. Petersen voor een veilig magazijn!

Keuring voor een veilig magazijn

De veiligheid van magazijnstellingen wordt door sommige bedrijven nog wel eens onderschat. Daarom is het uitermate belangrijk dat u periodiek magazijninspectie laat uitvoeren door een gecertificeerde keurmeester. Bijvoorbeeld: Het onderste deel van de staanders van magazijnstellingen dragen vaak tot 80 procent van het totale gewicht. Als deze te veel beschadigd raken, kan dat vervelende situaties tot gevolg hebben. Door periodiek magazijninspecties uit te voeren, voorkomt u dit soort situaties. 
 

Keuring voor een veilig magazijn

Nederlandse en Europese norm

Als reactie op de vaak onveilige magazijninrichtingen, is een jaarlijke magazijninspectie door de ARBO wetgeving verplicht gesteld. Magazijninspectie kan L.P. Petersen voor u uitvoeren. Onze keurmeesters, met ruim 15 jaar ervaring, zijn hier speciaal voor opgeleid en allemaal in het bezit van een keurmeestercertificaat.

De keurmeester zal uw magazijnstellingen keuren op vervorming van staanders, liggers, schoringen, legborden en draagarmen. Tevens controleren zij of alle stellingonderdelen aanwezig zijn EN of deze op de juiste manier gemonteerd zijn. Daarnaast kijken zij of er niet op bepaalde plaatsen sprake is van te zware belasting en of het gewicht op de juiste manier is verdeeld. Deze vorm van magazijninspectie voldoet aan de Nederlandse en Europese norm NEN-EN 15635, alsmede de ARBO wetgeving.
 

Nederlandse en Europese norm

Veiligheid in het magazijn

Een magazijninspectie is een momentopname en dus geen garantie dat er niets meer kan gebeuren. Magazijninspectie draagt zeker bij aan het feit dat sommige ongevallen worden voorkomen. Daarnaast laat u met een magazijninspectie zien dat u begaan bent met de veiligheid op de werkvloer en dat u het nodige onderneemt om een veilige werkomgeving te creëren!
 
Waarom L.P. Petersen?
Wij hebben geen enkele binding met fabrikanten en leveranciers van magazijnstellingen. Wij voeren magazijninspecties uit die 100% merkonafhankelijk en objectief zijn. Hierdoor krijgt u een eerlijk en betrouwbaar advies voor uw magazijn. 

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan of neem contact op.

Veiligheid in het magazijn