Ga naar content

Bruynzeel legbordstelling

Bruynzeel legbordstellingen zijn zeer geschikt voor opslag van kleinere producten, maar inzetbaar voor ieder magazijn.

Bruynzeel legbordstellingen: flexibel en eenvoudig

Wilt u op gebruiksvriendelijke wijze uw magazijn of andere opslagruimte optimaal benutten? Met Bruynzeel legbordstellingen kunt u altijd de gewenste ruimte gebruiken om uw voorraad overzichtelijk en stabiel op te slaan.
 
Doordat deze stelling aanpasbaar is, kunt u meerdere legniveau ’s toepassen of in de breedte een stelling toevoegen. Dit maakt het mogelijk om uw volledige capaciteit te benutten. Vaak creëert u ongeveer 30% meer ruimte. Niet voor niets zijn de legbordstellingen van Bruynzeel één van de meest gebruikte opslagmiddelen.
 

Voor vele goederen door grote draagkracht

Hoewel Bruynzeel legbordstellingen zeer compact zijn, beschikt het ook een enorme draagkracht. Dit maakt het mogelijk om veel, maar ook zware goederen op te slaan in de stellingen. Heeft u advies nodig over onze legbordstellingen en de goederen die daar geschikt voor zijn? Neem dan contact met ons op voordat u een stelling koopt en onze experts bieden u persoonlijke hulp.
 

Besparen op Bruynzeel legbordstellingen?

Wilt u besparen op uw uitgaven, maar niet aan kwaliteit inleveren? L.P. Petersen heeft ook tweedehands stellingen tot de beschikking. Deze voldoen aan dezelfde eisen als nieuwe legbordstellingen, maar zijn ruim 30% goedkoper.
 
Zoekt u toch naar een ander merk? Vraag hier gerust naar. Wij beschikken over onder andere Nedcon legbordstellingenRedirack stellingenGS3 stellingen en Lundia stellingen.
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24 uur een prijsopgave!

Waarom Bruynzeel legbordstelling bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.
Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Weten wat een Bruynzeel legbordstelling voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.