Ga naar content

Onze coronamaatregelen

De gezondheid van ons personeel, en van u als klant/bezoeker hebben wij hoog in het vaandel. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM op.

Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen wij u nog steeds ontvangen, mits de volgende maatregelen in acht zijn genomen:

  • Wij houden 1 ½ tot 2 meter afstand als u bij ons op bezoek komt
  • Wij schudden geen handen en wassen en desinfecteren alles regelmatig
  • Werknemers die tot de risicogroepen behoren, werken vanuit huis of zitten gedwongen thuis.

Wilt u ons bezoeken en bent u klachtenvrij, dan heten wij u van harte welkom. Als u wel klachten heeft, dan vragen wij u ons niet te bezoeken. Stuur dan alsjeblieft een mail of bel.

Materialen afhalen

Als u materiaal wilt afhalen, dan vragen wij u zich van te voren aan te melden. Zo geeft u ons de tijd om de materialen alvast klaar te zetten en blijft het contactmoment zo kort mogelijk. Wanneer u ons bezoekt, vragen wij u zo min mogelijk de hallen en de werkplaats te betreden.

Transport

Gelukkig staat het transport niet stil. Het is dus nog steeds mogelijk om uw materialen bezorgen. Wel nemen wij bij het leveren de volgende maatregelen:

  • We hanteren de 1 ½ 2 meter-regel.
  • Wij laten u niet tekenen voor akkoord. De chauffeur vraagt uw naam te geven en tekent namens u de afleverbon voor akkoord.
  • Laden en lossen wordt waar mogelijk door de chauffeur zelf gedaan. Hulp is mogelijk  (bijv. een heftruck) waarbij de onderlinge afstand tussen twee personen minimaal1 ½ à 2 meter is.

Wij hopen dat het treffen van deze maatregelen de verspreiding zo veel mogelijk voorkomt. Mocht u vragen hebben over uw lopende of toekomstige bestelling? Bel gerust, wij staan u graag te woord!

Met vriendelijke groet,

Team Petersen!

Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Virtueel magazijn biedt inzicht in veiligheid

De arbeidsveiligheid in magazijnen is nog regelmatig onderwerp van discussie. Het werken met grote magazijnstellingen zoals palletstellingen brengt nu eenmaal risico’s met zich mee. Toch zijn er verschillende manieren om die risico’s efficiënt te reduceren. Deze manieren worden nu inzichtelijk gemaakt door de Logistieke Veiligheids Catalogus, die een virtueel magazijn heeft ontwikkeld.

Waarom een magazijnstelling verankeren?

In magazijnstellingen worden zware goederen opgeslagen. Zeker in grote palletstellingen is de belasting soms enorm. Een goede verankering van stellingen is daarom noodzakelijk om in het magazijn veilig te kunnen werken. In dit artikel vertellen wij meer over de wetgeving, verankeringsvoordelen en de eisen waar verankering aan moet voldoen.