Ga naar content

Loodzware materialen op gebruikte palletstellingen

Power Sonic is leverancier van zo'n beetje alles wat met opslag van energie te maken heeft. Denk hierbij aan accu's, batterijen en zonnepanelen. Om snel te kunnen leveren, hebben ze onder andere in Nijkerk een grote opslagruimte. Ze vroegen ons om in die ruimte voor 2.000m2 aan magazijnstellingen te leveren, te plaatsen en jaarlijks te controleren en te onderhouden.

(Tekst gaat onder foto verder)

Toen Power Sonic magazijnstellingen nodig had, ging hun voorkeur uit naar tweedehands magazijnstellingen, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. De materialen die in de opslag liggen, zijn namelijk loodzwaar en de veiligheid van hun magazijnmedewerkers is topprioriteit. In hun zoektocht naar een leverancier kwamen ze bij Petersen terecht.

"We kenden Petersen van naam. Toen we hem ontmoetten, was er gelijk een goede klik. Hij dacht goed mee en had al snel mooie witte stellingen voor ons gevonden", vertelt Edwin Granneman, Manager Operations van Power Sonic. "We wilden gebruikte stellingen, want ik vind dat alles een tweede kans verdient. Bovendien, je kunt wel nieuwe stellingen kopen, maar die zijn na twee weken ook weer oud", vervolgt hij met een knipoog.

(Tekst gaat onder foto verder)

 Palletstellingen Power Sonic in Nijkerk

Naast dat we de magazijnstellingen mochten leveren, kregen we ook opdracht om ze te monteren. “De samenwerking met de monteurs verliep enorm goed. Dat zijn gewoon fijne mensen die je goed over de vloer kunt hebben. Ze kwamen netjes op tijd en lieten alles ook weer netjes achter."

Nog meer complimenten? "Ja, de service is ook goed op orde. Laatst had een van mijn medewerkers een stelling geraakt. Toen we Petersen hierover belden, was er snel iemand ter plekke om het te controleren."

Andere activiteiten die we voor Power Sonic uitvoeren, zijn de jaarlijkse controles en het onderhoud van de stellingen. Ook hebben we in dezelfde stijl als de magazijnstellingen een aantal werktafels voor ze gemaakt.

Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Grootvakstellingen voor opslag losse goederen

Het is een veelvoorkomend probleem in grote magazijnen: medewerkers en heftrucks die elkaar kruisen in de buurt van de laaddocks. De medewerkers houden zich vaak bezig met losse goederen, terwijl de heftrucks grote pallets vervoeren. Een combinatie van aparte locaties voor losse goederen en een slimme inzet van grootvakstellingen helpt om deze situatie eenvoudig te verbeteren.

Combineer uw magazijnstellingen met tussenvloeren

In uw magazijn streeft u naar de maximaal haalbare hoeveelheid opslagruimte. U investeert daarom in palletstellingen die het beschikbare vloeroppervlak zo optimaal mogelijk benutten en ontwikkelt een optimaal verkeersplan om de hoogste efficiëntie te behalen. Wilt u echter een extra stap zetten in het vergroten van de opslagruimte: dan mist er nog één ingrediënt: de tussenvloer.