Ga naar content

Palletstellingen: de oplossing voor het optimaal benutten van de ruimte

Palletstellingen zijn zeer efficiënt. Zowel de hoogte als de lengte van de opslagruimte kan optimaal worden benut. 
Daarnaast is elke pallet in de stelling afzonderlijk bereikbaar en zijn de vakken aan te passen aan de grootte van de pallets. De palletstellingen zijn voor groothandels ideaal om te gebruiken.


Nieuwe en gebruikte palletstellingen
 

Bij L.P. Petersen kunt u terecht voor zowel nieuwe als gebruikte stellingen van merken, zoals Nedcon, Polypal, Dexion en Redirack. Alle stellingen voldoen aan de wettelijk, gestelde veiligheidseisen. De gebruikte stellingen doen niet onder aan de nieuwe palletstellingen. Het kan voorkomen dat de gebruikte palletstelling een beetje is beschadigd. Dat ziet u in de prijs terug.


Palletstellingen voor buitenopslag
 

Indien u binnen in uw opslaghal geen ruimte meer voor hebt om uw palletstelling uit te breiden, is het mogelijk om buiten verder te bouwen. Wij verkopen palletstellingen voor buitenopslag. Deze stellingen zijn van een speciale behandeling voorzien, waardoor ze tegen alle weertypen zijn bestendigd. U hoeft geen nieuwe loods te bouwen of op zoek te gaan naar een ander onderkomen.


Voordelen palletstellingen van L.P. Petersen

  • Ruim aanbod nieuw en gebruikte palletstellingen.
  • Ook om buiten op te bouwen.
  • Bespaart geld.
  • Voldoen aan de wettelijk gestelde veiligheidseisen.
  • Indien het merk dat u zoekt niet op voorraad is, kunnen wij het alsnog voor u bestellen.
  • Eigen transport.
  • Eigen montageteam.


Periodieke inspectie
 

U kunt tevens uw palletstellingen periodiek laten inspecteren. Onze keurmeesters zijn in het bezit van een keurmeestercertificaat welke voldoet aan het arbeidsomstandigheden besluit. U ontvangt na elke inspectie een inspectierapport. Wij inspecteren niet in opdracht van fabrikanten of leveranciers. De inspecteur voert de inspectie merkonafhankelijk uit.
 
Voor meer informatie over onze palletstellingen neem contact met ons op!
Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Wanneer een draagarmstelling kiezen?

De opslag van langgoedmaterialen en bouwmaterialen vereist een speciaal soort magazijnstelling: de draagarmstelling. Deze goederen passen in veel gevallen namelijk niet in andere magazijnstellingen. Draagarmstellingen bieden daarnaast diverse voordelen, die ze uitermate geliefd maakt bij ondernemingen in uiteenlopende sectoren.

Waarom een magazijnstelling verankeren?

In magazijnstellingen worden zware goederen opgeslagen. Zeker in grote palletstellingen is de belasting soms enorm. Een goede verankering van stellingen is daarom noodzakelijk om in het magazijn veilig te kunnen werken. In dit artikel vertellen wij meer over de wetgeving, verankeringsvoordelen en de eisen waar verankering aan moet voldoen.

Hoe werkt Kanban-voorraadbeheer in mijn magazijn?

De Engelse term ‘lean’ valt tegenwoordig vaak in een professionele context. Het duidt op het vermogen van een bedrijf om efficiënt te werken, de klantvraag centraal te stellen en verspilling te elimineren. Ook in het magazijn wordt deze filosofie regelmatig toegepast en dan specifiek in de vorm van het Kanban-systeem. In dit artikel vertellen we alles wat je hierover moet weten.