Ga naar content

Professionele montage van uw magazijnstellingen

Zelfs de meest drukke magazijnomgevingen zijn ooit begonnen als lege hal. Het begint vaak met de ingebruikname van slechts enkele magazijnstellingen. Maar als de onderneming groeit, groeit het magazijn mee. Voordat u het weet, heeft u tal van verschillende soorten stellingen nodig. En op dat gebied kan L.P. Petersen u compleet ontzorgen.

Innovatief klik- en inhaaksysteem voor eenvoudige montage


Bij L.P. Petersen kunt u terecht voor magazijnstellingen in alle soorten en maten. Van palletstellingen tot draagarmstellingen en van grootvakstellingen tot archiefstellingen; ons ruime assortiment biedt het allemaal. En ook nog eens op voorraad. Dat is wel zo prettig, want bij een plotselinge order of onverwachte tegenslag wilt u snel kunnen schakelen.

Welke van onze magazijnstellingen u ook kiest – ze zijn in alle gevallen eenvoudig te monteren. Onze stellingen kenmerken zich namelijk door een innovatief klik- en inhaaksysteem, waardoor het plaatsen en vastzetten van de stellingen relatief een fluitje van een cent is. Zelfs in een grote magazijnomgeving kunt u op deze manier snel grote aantallen nieuwe stellingen toevoegen.


Bespaar tijd en behoud uw arbeidsproductiviteit


Wilt u echter tijd besparen? Dan is het verstandig de montagewerkzaamheden uit te besteden aan een ervaren specialist. Want hoewel uw magazijnmedewerkers zeer bedreven zijn in het in- en uitladen van goederen in stellingen, is het monteren van diezelfde stellingen een ander verhaal. Dit snel, efficiënt en veilig doen is nu eenmaal niet waarvoor uw mensen zijn opgeleid.

Bij L.P. Petersen sturen we graag monteurs mee om uw geleverde magazijnstellingen ter plekke op locatie te monteren. Zo bent u verzekerd van een uitermate snelle montage, die gegarandeerd op vakkundige en veilige manier plaatsvindt. Zo heeft u hier geen omkijken naar en kunnen uw medewerkers zich concentreren op de core business van uw bedrijf.


Professionele montage en afstelling op maat


Naast het behouden van uw arbeidsproductiviteit en het besparen van flink wat tijd, is er echter nog een andere reden om de montage van uw stellingen door L.P. Petersen te laten verzorgen. Onze medewerkers stellen de stellingen namelijk volledig af op basis van uw wensen, zodat u ze na montage direct volop in gebruik kunt nemen.

Onze deskundige montage en afstelling verzekert u bovendien van een optimaal gebruik van de beschikbare opslagruimte in uw magazijn. Indien gewenst adviseren onze ervaren specialisten u vrijblijvend over een optimale plaatsing van de nieuwe stellingen om uw werkprocessen zoveel mogelijk te optimaliseren. Meer weten? Bel ons op 0341 - 49 33 36 of mail naar info@lppetersen.nl.
Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Het opstellen van een verkeersplan

Bedrijven schenken veel aandacht aan verkeersveiligheid buiten, op het bedrijfsterrein. Maar minstens zo belangrijk is het hanteren van een goed verkeersplan binnen, in het magazijn. Grote magazijnstellingen zoals palletstellingen zijn namelijk kwetsbare objecten, die bij aanrijding risico’s opleveren voor de veiligheid. Het opstellen van een gedegen verkeersplan is daarom van groot belang.