Ga naar content

Wat zijn de voordelen van een tweedehands magazijnstelling?

Weinig zaken kosten zoveel geld als een overvol magazijn. Uitpuilende magazijnstellingen en krappe gangpaden leiden onvermijdelijk tot een verminderde arbeidsproductiviteit. Een investering in nieuwe stellingen is dan ook zo terugverdiend. Is het budget aan de krappe kant? Dan zijn tweedehands magazijnstellingen van L.P. Petersen een uitstekend alternatief. Dit zijn de voordelen:

Kostenbesparing tot wel 30%


Het is de hoofdreden voor het kopen van een gebruikte magazijnstelling: het kostenplaatje. Toch zijn tweedehands stellingen niet noodzakelijk goedkoop. In de praktijk blijkt dat sommige aanbieders voor gebruikte magazijnstellingen extreem hoge prijzen hanteren. Soms zelfs hoger dan de prijzen die L.P. Petersen rekent voor een nieuwe stelling.

Belangrijker dan de prijs van een tweedehands magazijnstelling is daarom vooral de prijs-kwaliteitsverhouding. En in dat opzicht zit u bij L.P. Petersen wel goed. Onze nieuwe stellingen zijn reeds concurrerend geprijsd en bij onze gebruikte stellingen daalt de prijs nog eens tot een extra 30%. En dat terwijl de kwaliteit uitstekend is.


Kwaliteit van een nieuwe magazijnstelling


Uiteraard begrijpen wij het belang van de prijs als overweging in uw aankoopbeslissing. Een nog belangrijker factor is echter kwaliteit. Die moet altijd geborgd blijven – in het bijzonder bij tweedehands stellingen die al een eerste leven achter de rug hebben. Bij L.P. Petersen verkopen wij daarom alleen gebruikte magazijnstellingen die nog in absolute nieuwstaat verkeren.

Als specialist in magazijninspecties zijn wij als geen ander in staat om de kwaliteit van gebruikte stellingen te beoordelen. Wij leggen hierbij de nadruk op functionaliteit en veiligheid boven optische onvolkomenheden. Een oppervlakkige kras op een tweedehands stelling heeft immers geen invloed op de veiligheid van magazijnmedewerkers. Een verbogen staander heeft dat wel.


Grote keuze in tweedehands stellingen


Naast de combinatie van een lage prijs en hoge kwaliteit, onderscheiden de tweedehands magazijnstellingen van L.P. Petersen zich door hun grote diversiteit. Van tweedehands palletstellingen tot gebruikte legbordstellingen en van tweedehands grootvakstellingen tot gebruikte archiefstellingen: de keuze is werkelijk eindeloos.

Bent u op zoek naar de beste gebruikte stellingen voor uw specifieke situatie? Ons advies is gegarandeerd merkonafhankelijk en op maat. Wij adviseren u over de beste magazijnstellingen om uw magazijninrichting naar een hoger niveau te tillen. Meer weten? Neem contact op via info@lppetersen.nl of bel ons op 0341 - 49 33 36.
Delen op social media
Gerelateerde artikelen

Veilig verkeer naar uw palletstellingen buiten

Bij de plaatsing van palletstellingen in uw magazijn denkt u al snel aan binnenopslag. Maar in sommige gevallen is buitenopslag handiger, bijvoorbeeld door de specifieke arbeidsprocessen binnen uw bedrijf of een gebrek aan ruimte in de magazijnomgeving. Net als binnen, is het opstellen van een doordacht verkeersplan in dat geval van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen.

Maak orderpicking bij palletstellingen veiliger en efficiƫnter

Palletstellingen zijn in grote magazijnen de meest voorkomende magazijnstellingen. Deze grote stellingen worden over het algemeen gebruikt voor de opslag van grote pallets met soms zware goederen. In het magazijn staan ze daarom vaak in een brede gang, zodat heftrucks de grote pallets gemakkelijk richting de palletstelling kunnen vervoeren.