Stelling van de week   Bij Petersen altijd de beste opstelling!

Stelling voor palletopslag

Uw palletopslag overzichtelijk inrichten en het maximale uit het magazijn halen? L.P. Petersen beschikt over palletstellingen die ingezet worden voor het opslaan van grote hoeveelheden pallets.
 

Weten wat palletopslag voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom palletopslag met L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Opslag van grote hoeveelheden pallets

Palletstellingen voor een veilig magazijn

Palletopslag

Het gebruik van palletstellingen is veiliger en er wordt efficiënter gebruik gemaakt van de aanwezige magazijnruimte. De vakken in de stelling zijn exact aan te passen aan de grootte van uw pallets. De palletstellingen van L.P. Petersen zijn op maat in stellen voor alle soorten en type pallets.  

Palletstellingen van L.P. Petersen zijn aanpasbaar in de hoogte en kunnen uitgebreid worden in uw magazijn. Als u bijvoorbeeld wenst om meer palletstellingen te installeren in uw magazijnruimte, is dit eenvoudig te monteren door het ervaren team van L.P. Petersen. De palletopslag is altijd ingericht op basis van uw wensen.

Palletopslag

Goedkoop palletopslag

L.P. Petersen biedt u zowel nieuwe palletstellingen als gebruikte palletstellingen. Om het investeringsbedrag voor uw palletopslag zo laag mogelijk te houden, raden wij u onze gebruikte palletstellingen aan. Deze palletstellingen zijn ruim 30% goedkoper en beschikken over dezelfde kwaliteit als nieuwe palletstellingen.

Het ervaren team van L.P. Petersen geeft u graag een advies op maat voor uw palletopslag.  Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij al veel opdrachtgevers geholpen aan een efficiënt palletopslag in het magazijn.

Neem contact met ons op voor een passend advies of vraag vrijblijvend uw offerte aan

Goedkoop palletopslag