Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Palletstellingen

Voor opslag van goederen op pallets zijn palletstellingen onmisbaar. Ze voldoen aan hoge kwaliteitseisen en zorgen voor meer efficiëntie in het magazijn. De aanwezige ruimte wordt beter ingericht en zorg voor meer overzicht.
  • Op maat af te stellen.
  • Veilige opslag.
  • Voor grote magazijnen.

Prijsopgave van palletstellingen ontvangen?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom palletstellingen van L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Maten en merken van nieuwe palletstellingen

L.P. Petersen levert uitsluitend palletstellingen van kwalitatief goede en betrouwbare merken

Palletstellingen voor binnen en buiten gebruik

Palletstellingen zijn er namelijk in vele soorten en maten en elk type biedt andere voordelen en functionaliteiten. De ene stelling blinkt uit in een efficiënte omgang met het beschikbare vloeroppervlak, terwijl de ander zich beter leent voor ergonomisch werken.

Palletstellingen zijn vaak zeer hoog belastbeer of veelzijdig te gebruiken. Kwaliteit is daarom een belangrijk aspect de keuze. De kwaliteit waarborgd de betrouwbaarheid en veiligheid van het magazijn. Bovendien is de levensduur van kwalitatief goede stellingen langer, waardoor u onder aan de streep goedkoper uit bent dan u zou denken. De experts van L.P. Petersen adviseren u graag over welke stelling en merk het beste aansluit op uw magazijnbehoeften.

Snel en gemakkelijk ruimte in uw hal creëren? Een palletstelling is praktisch voor het opslaan van grote goederen op pallets. Het zorgt voor een efficiënte inrichting van het magazijn. Ze zijn makkelijk aanpasbaar in lengte en hoogte, waardoor uw magazijn flexibel blijft. 

Er is een ruim aanbod van merken zoals Nedcon, Dexion, Polypal en Redirack. Wilt u direct kosten besparen op de magazijnopslag? L.P. Petersen beschikt ook over voordelige gebruikte palletstellingen

Palletstellingen voor binnen en buiten gebruik

Merk onafhankelijk aanbod

L.P. Petersen heeft palletstellingen van verschillende bekende merken. De meest populaire merken zijn Nedcon, Dexion, Polypal en Redirack.

De Nedcon stellingen zorgen voor een efficiëntere opslag van uw pallets. Daarnaast dragen Nedcon palletstellingen bij aan een overzichtelijk magazijn. Ideaal voor als u grote partijen met pallets moet opslaan. 

Dexion is uitermate geschikt voor grote magazijnen. Het gebruik van deze stellingen zorgen voor meer overzicht en opslagruimte. 

Polypal palletstellingen zijn sterke stellingen die inzetbaar zijn in kleine opslagruimtes en grote magazijnen. Naast het overzichtelijk van voorraden zorgen ze voor meer magazijnruimte. 

Met Redirack haalt u betrouwbaarheid in huis. Deze palletstellingen zijn uitstekend geschikt om in te zetten als u goederen netjes en stabiel op pallets wilt opslaan.

Als alternatief voor nieuwe stellingen leveren wij ook veel gebruikte palletstellingen. Hiermee bespaart u ruim 30% op de aanschafprijs.

Wilt u meer informatie of een passend advies voor uw magazijn ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend uw offerte aan. 

Merk onafhankelijk aanbod

Efficiente magazijninrichting

Als u al geruime tijd een bedrijfshal of magazijn beheert, weet u het als geen ander; het beschikbare vloeroppervlak loopt na verloop van tijd zienderogen terug. Vele losse goederen en druk verkeer op de werkvloer zorgen ervoor dat in een magazijnomgeving elke vierkante meter telt. De oplossing is even simpel als doeltreffend: schaf palletstellingen aan.

Palletstellingen zijn de ideale magazijnstellingen om snel en eenvoudig meer ruimte in uw magazijninrichting te creëren. Deze stellingen zijn bij uitstek geschikt om grote en zware goederen op pallets efficiënt op te slaan en het zijn juist deze artikelen die in uw magazijn doorgaans het meeste ruimte in beslag nemen.


Palletstelling kopen tegen concurrerende prijs


Palletstellingen kopen is dan ook een goed idee als u de aanwezige ruimte in uw magazijn beter wilt benutten. Is de goederenstroom in uw bedrijfshal variabel en vreest u dat deze grote stellingen onnodig veel vloeroppervlak innemen in rustiger tijden? Dan zal het u geruststellen te weten dat een palletstelling vaak eenvoudig aanpasbaar is in hoogte en lengte.

Met dit type magazijnstelling kunt u dus alle kanten op. Bij L.P. Petersen kunt u zowel uit nieuwe als gebruikte exemplaren kiezen, waardoor wij u palletstellingen van absolute topmerken kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen. Of u nu kiest voor een artikel dat nieuw of gebruikt is; u bent bij ons altijd verzekerd van een vertrouwd hoge kwaliteit.

​Palletstellingen in uiteenlopende afmetingen

Gezien wij vele merken in ons assortiment voeren, zijn er dus ook verschillende formaten en afmetingen beschikbaar. Zo heeft elke fabrikant bovendien zijn eigen specialisme.

Bij L.P. Petersen zijn er dus uiteenlopende afmetingen beschikbaar en hierdoor hebben wij altijd wel een geschikte stelling voor uw magazijninrichting. Wilt u een palletstelling kopen, maar twijfelt u welke bij uw magazijn past? Aarzel niet en laat u geheel vrijblijvend adviseren door onze productspecialisten via 0341 - 49 33 36 of info@lppetersen.nl. 

Wij kunnen uw magazijn inspecteren en een passend advies geven, waardoor u uw magazijn optimaal benut.