Stelling van de week   Stellingen, groot en klein, bij Petersen moet u zijn!

Legbordstellingen

Legbordstellingen zijn veelzijdig en de meest populaire stellingen. Ze zijn eenvoudig uit te breiden en aan te passen. Hierdoor is de opslagruimte optimaal te benutten. Geschikt voor compacte goederen.
  • Groot draagvermogen
  • Eenvoudige uitbreiding
  • Meest populaire stelling

Weten wat een legbordstelling kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Waarom legbordstellingen bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topmerken stellingen

100% merk onafhankelijk en vele merken direct uit voorraad leverbaar

Eigen transport en montage

Eigen transport en montage in heel Nederland

Gebruikte, nieuwe en verhuur stellingen

Gebruikte, nieuwe en verhuur van stellingen

Legbordstellingen van hoge kwaliteit

Uitsluitend betrouwbare merken worden door L.P. Petersen geleverd voor een optimaal magazijn

Legbordstellingen zijn flexibel inzetbaar

Voor de opslag van kleine onderdelen en artikelen bieden legbordstellingen de beste oplossing. Ze garanderen u een overzichtelijke vorm van opslag die op elk gewenst moment eenvoudig is aan te passen. Dat kan onder meer door de legbordstelling zelf uit te breiden of door andere stellingen in een aaneengesloten rij toe te voegen.

Doorgaans is het aan te bevelen de artikelen die u het vaakst gebruikt op ooghoogte in de stelling op te slaan. Dit versnelt het werkproces van medewerkers niet alleen, maar maakt het ook een stuk ergonomischer. De indrukwekkende flexibiliteit en veelzijdigheid maakt ze toepasbaar in tal van bedrijfsomgevingen en magazijnen.

Op maat aangepast

Legbordstellingen zijn licht van gewicht en eenvoudig aanpasbaar. L.P. Petersen kan, aan de hand van de grootte van het magazijn, alles op maat aanmaken. Door effectief gebruik ontstaat er meer opslagruimte. Alle stellingen voldoen altijd aan hoge kwaliteitseisen en veiligheidseisen. Hierdoor voorkomt u gevaarlijke situaties in uw magazijn.  

Bent u op zoek naar stellingen voor grotere producten? Dan zijn de palletstellingen van L.P. Petersen een geschikt alternatief. 

Op maat aangepast

Stellingen van betrouwbare merken

Legbordstellingen zijn direct beschikbaar in vrijwel alle bekende merken. De meest populaire merken zijn Polypal, Nedcon, Bruynzeel en GS3. 

Polypal wordt al jaren gemonteerd door L.P. Petersen. Polypal is inzetbaar in kleine en grote magazijnen. Met deze legbordstellingen slaat u voorraden overzichtelijk op eb benut u de capaciteit van uw magazijn op een efficiëntere wijze.

Nedcon wordt het meest aangevraagd en gebruikt bij L.P. Petersen. Het lichte gewicht en de veelzijdigheid is een groot voordeel. U verplaatst ze met grote eenvoud. Daarnaast zijn er veel afmetingen beschikbaar. 

Bruynzeel staat bekend om de grote betrouwbaarheid en besparen u een hoop ruimte. Ze kunnen een groot gewicht aan en zijn op grootte aan te passen. U kunt uw voorraad altijd kwijt.

Is het onbekend welke het beste bij uw magazijn past? Laat u dan persoonlijk adviseren door het ervaren team van L.P. Petersen.

Direct kosten besparen? Naast nieuwe stellingen beschikt L.P. Petersen ook over gebruikte legstellingen. Ook van hoge kwaliteit, maar vele malen voordeliger.

Wilt u in contact komen met het ervaren team van L.P. Petersen voor een gepast magazijn advies? Vraag dan vrijblijvend uw offerte aan of neem contact met ons op! 

Stellingen van betrouwbare merken

Mogelijk om uit te breiden

Slaat u veel kleine, losse artikelen op maar komt u opslagruimte tekort in uw magazijninrichting? Legbordstellingen zijn een efficiënte en flexibele oplossing. Door de veelzijdige kenmerken staan ze bekend als modulaire opbouw. Dit maakt ze in de toekomst eenvoudig uitbreidbaar en kunt u, afhankelijk van het magazijn, alle kanten op bouwen.

Bij L.P. Petersen kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod, die speciaal door onze specialisten zijn geselecteerd om hun kwaliteit en specificaties. Met merken als Nedcon, Polypal, Bruynzeel, Elektrolux en GS bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige legbordstelling ook bij intensief gebruik vele jaren meegaat.
 

Legbordstelling nieuw of tweedehands kopen?

In ons assortiment vindt u zowel nieuwe als gebruikte legbordstellingen, zodat wij voor elk budget wel een geschikte optie bieden. Met tweedehands stellingen bespaart u tot wel 30% op de aanschafprijs, terwijl deze nog in uitstekende conditie verkeren en voldoen aan alle veiligheidscriteria. Dat is door onze keurmeesters hoogstpersoonlijk gecontroleerd.
Nieuwe magazijnstellingen daarentegen zijn iets duurder in de aanschaf, maar u heeft wel de garantie van een volledig nieuw product dat ook optisch nog overduidelijk in nieuwstaat verkeert. De ideale legbordstelling is dus afhankelijk van uw specifieke wensen en onze medewerkers voorzien u graag van passend advies.
 

Legbordstellingen ideaal in magazijninrichting

Niet alleen heeft u bij L.P. Petersen de keuze uit legbordstellingen in verschillende prijsklassen en van verschillende producenten, maar ook de afmetingen zijn variabel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra hoge legbordstelling als u werkt in een zeer groot magazijn of een hoge bedrijfshal. Een heftruck of trap is bij gebruik van de hoogste vakken dan onontbeerlijk.

Bij al onze legbordstellingen kunt u zelf de schaphoogte bepalen door de legborden hoger of juist lager te monteren. Ook kunt u de stelling in principe ongelimiteerd uitbreiden door nieuwe onderdelen toe te voegen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Laat het ons weten via info@lppetersen.nl of bel naar 0341 - 49 33 36.