Ga naar content

Bandenstellingen: dé oplossing om autobanden effectief op te slaan

De bandenstelling is dé ideale oplossing voor het opslaan van autobanden. 
Of u de bandenstelling nu privé wilt gebruiken of in de werkplaats, de showroom of op een beurs, met een bandenstelling houdt u elke ruimte netjes en overzichtelijk. Daarnaast voorkomt u dat uw banden beschadigen. Ook als u uw banden niet gebruikt, zijn ze aan slijtage onderhevig.


Gemakkelijk uit te breiden
 

Hebt u weinig ruimte om uw banden netjes op te slaan? Met een basisbandenstelling kunt u vele kanten op. Indien u niet veel grondoppervlak hebt, kunt u ervoor kiezen de hoogte in te gaan. Het is mogelijk om meerdere niveaus boven elkaar te bouwen. Afhankelijk van de hoogte van de ruimte en de grootte van de banden, kunt u een basisbandenstelling tot vijf niveaus uitbreiden. Echter, een basisbandenstelling is tevens gemakkelijk om in de lengte bij te bouwen.


Voorkom slijtage én vormverandering
 

Het grote voordeel van een bandenstelling is, dat uw banden in de juiste positie worden opgeslagen. Door het liggen kan de vorm van de banden veranderen. Dat gebeurt niet wanneer u ze met velg in een bandenstelling opslaat. In de stelling liggen banden stevig en verticaal. Het speciaal ontwikkelt liggersysteem voorkomt dat de banden gaan rollen. Uw en / of uw klanten kunnen nog jaren plezier van de banden hebben!


Bandenstelling: de voordelen

  • Geschikt voor elke type autoband.
  • Groot draagvermogen.
  • Lange levensduur.
  • Gemakkelijk in gebruik.
  • Het liggersysteem voorkomt rollen.
De stelling is zowel in de hoogte als in de lengte uit te breiden. 


Bandenstelling bestellen
 

Bij L.P. Petersen verkopen wij diverse bandenstellingen, zodat er altijd een stelling is die aan uw wensen voldoet! Onze bandenstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar!
 
Meer informatie over onze bandenstellingen? Neem contact met ons!
Delen op social media
Gerelateerde artikelen