Ga naar content

Stelling verhuur

Heeft u tijdelijk een magazijnstelling nodig? Dan is een stelling huren een goedkopere optie dan er een te kopen. L.P. Petersen is dé specialist in verhuur van kwalitatief hoogwaardige stellingen en biedt u een ruime keuze uit een divers assortiment. Wij beschikken over eigen transport en montageservice, waardoor wij uw magazijnstelling bij aflevering ter plekke kunnen monteren.

Waarom stelling verhuur bij L.P. Petersen?

Vooruitstrevend, met ervaren en deskundig personeel zien wij elke opdracht als een uitdaging om voor u de beste kwaliteit neer te zetten.

Topaanbod van gebruikte en nieuwe stellingen
Vrijwel alles direct uit voorraad leverbaar
Eigen transport en montage in heel Nederland

Stelling verhuur van vele merken

Vele merken magazijnstellingen kunnen wij uit voorraad leveren

Stelling huren en laten plaatsen

Een stelling huren is via L.P. Petersen een zeer prettige ervaring. Wij bieden u grote flexibiliteit en u komt niet voor onverwachte verrassingen te staan. Zo mag u de huurperiode bijvoorbeeld helemaal zelf bepalen en bieden wij al verhuur vanaf één meter. Heeft u tijdelijk meer stellingen nodig? Hoe groot uw magazijn ook is – wij beschikken over de capaciteit om het desnoods volledig te vullen.

Wilt u niet alleen een stelling huren, maar deze ook graag laten plaatsen? Een verstandige keuze! Zo weet u zeker dat de montage op de juiste manier gebeurt en bent u zelf niet onnodig veel tijd kwijt aan het installatieproces. L.P. Petersen levert indien gewenst professionele monteurs mee die de magazijnstellingen op locatie voor u monteren.

Uiteraard doen zij dat exact op basis van uw wensen en instructies, zodat de gehuurde stellingen na installatie direct een volwaardig onderdeel vormen van de arbeidsprocessen in uw magazijn. Heeft u voor korte tijd een uitbreiding nodig van uw opslagcapaciteit? Dan is een stelling huren en laten plaatsen via L.P. Petersen vrijwel altijd de beste optie.

Weten wat stelling huren voor u kost?

Binnen 24 uur ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.

Huur van magazijnstelling zoals palletstelling of grootvakstelling

Afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten kan uw magazijninrichting variëren. Hierdoor kan het zijn dat u diverse soorten stellingen nodig heeft in verschillende gedeelten van het magazijn. Het brede assortiment magazijnstellingen bij L.P. Petersen garandeert dat u bij ons altijd het gewenste type stelling kunt huren. Bovendien huurt u niet de eerste de beste magazijnstelling, want wij werken met betrouwbare merken zoals Jungheinrich, Polypal, Redirack, Nedcon, GS3 en Bruynzeel. Deze bekende fabrikanten genieten een uitstekende reputatie en verzekeren u van een product dat aan alle normeringen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldoet.

Stelling huren tegen concurrerende tarieven

Een stelling huren is in veel situaties een goedkoop alternatief ten opzichte van koop. In menig bedrijfssector zijn er bepaalde perioden of seizoenen die een grote opslagcapaciteit vereisen, terwijl deze de rest van het jaar overbodig is. Zorg er daarom voor dat u niet met ongebruikte stellingen blijft zitten en kies voor huur in plaats van koop. Wilt u een stelling huren, maar weet u niet welk type magazijnstelling het beste aansluit op uw tijdelijke toepassing? Vraag vrijblijvend advies aan de behulpzame medewerkers van L.P. Petersen. Graag voorzien wij u van uitgebreid advies voor een optimale magazijninrichting. Neem contact op via info@lppetersen.nl of bel ons direct op 0341 - 49 33 36.