Ga naar content

Stelling huren: voordeliger dan kopen en toch dezelfde kwaliteit!

Een stelling voor een bepaalde periode kopen en vervolgens niet meer gebruiken is zonde van het geld. L.P. Petersen heeft hiervoor dé oplossing!
Een stelling huren. U bepaalt zelf welke stelling u nodig hebt en hoe lang de huurperiode dient te zijn. Waarom een stelling kopen als u er ook één kunt huren?


Stelling huren: goedkoop alternatief
 

Wanneer u bijvoorbeeld voor een tijdelijk project extra stellingen nodig hebt , kunnen wij ons voorstellen dat u deze niet nieuw wilt aanschaffen. Een gebruikte stelling kopen, is een eventuele mogelijkheid. Maar ook dan blijft u na het project met een stelling zitten, die u misschien nooit meer gebruikt.


Huurperiode bepaalt u zelf!
 

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden wij hen de mogelijkheid aan om stellingen bij ons te huren. Of u de stellingen nu voor een week wilt huren of voor enkele jaren, de huurperiode mag u zelf bepalen. U kunt bij L.P. Petersen stellingen huren vanaf één meter. Wilt u een heel magazijn van stellingen voorzien? Geen probleem! Uw complete magazijn kan zelfs van huurstellingen worden voorzien!


Diverse stellingen:


Uit voorraad leverbaar
 

Alle stellingen zijn uit voorraad leverbaar en in diverse lengten en hoogten verkrijgbaar. Aangezien wij over eigen transport beschikken, kunnen wij de gewenste stelling op locatie leveren. Een team van ervaren monteurs monteert de stelling voor u. Huurt u een stelling bij ons, dan hoeft u nergens naar om te kijken!


Stelling huren bij L.P. Petersen
 

Stelling huren? Onze medewerkers geven u graag advies. Wij hebben altijd een stelling op voorraad die aan uw wensen voldoet!
 
Neem contact met ons of ga naar www.stellinghuren.nl!

 

Delen op social media
Gerelateerde artikelen

De kracht van doorrijstellingen

Vorige week schreven wij nog over de uitgebreide mogelijkheden van inrijstellingen. Deze populaire magazijnstellingen bieden maximale opslagruimte bij een beperkte vloeroppervlakte en lenen zich bij uitstek voor toepassing van de bekende LIFO-methode. Geeft u echter juist de voorkeur aan de FIFO-methode en een hogere omslagcapaciteit? Dan is een doorrijstelling, ook wel bekend als doorrolstelling, de betere keuze.

Hoe herken ik een magazijnstelling?

In grote magazijnen is het verloop in het personeelsbestand soms fors. Nieuwe medewerkers komen en gaan en dat betekent dat elk nieuw personeelslid tijd nodig heeft om aan de nieuwe magazijnomgeving te wennen. Voor een soepele integratie is het dan ook van belang om te zorgen voor duidelijke markeringen rondom magazijnstellingen en gangpaden.